IV-kampanjen går in i nästa skede

2 september 2013

IV-kampanjen går in i nästa skede: BUS driver tillsammans med KRO, KIF och SK frågan att anslaget till den upphovsrättsligt baserade individuella visningsersättningen (IV) ska öka med 10 miljoner i kommande budget och nu behövs ett kollektivt engagemang.


Sista veckan i augusti skickade BUS ut ett brev innehållande ett vykort till alla medlemmar som vi vill att du frankerar och skriver under och postar till Kulturministern. 

Förhoppningen är att det landar tusentals vykort på kulturministerns skrivbord inom den närmaste veckan inför slutarbetet med 2014 års budget. Det är dags att anslaget verkligen ökar.

Om du inte fått brevet från BUS onsdagen den 4 september kan du kontakta BUS på iv@bus.se eller 08-545 533 80 så skickar de ut ett nytt brev till dig. 

 


Nyhetsarkiv


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!