SFF_2023_IG

Vi pratar skäliga avtal på Stockholm Furniture Fair den 7 februari!

17 januari 2023

Under rubriken Vikten av skäliga avtal för bättre uppdragsvillkor i formgivningsuppdrag! deltar Konstnärernas Riksorganisation i Stockholm Furniture Fair den 7 februari kl. 14.30-14.55


Vår förbundsjurist Katarina Renman Claesson presenterar våra rekommendationer “Rekommendationer för Formgivningsuppdrag” som lanserades 2022. Rekommendationerna ger stöd och råd till både formgivare och uppdragsgivare i förberedelse och genomförande av formgivningsuppdrag.

Presentationen är en del av Greenhouse Talks. Greenhouse är ett av Stockholm Furniture Fairs fönster mot framtiden. Här möts oetablerade designer från världens alla hörn för att utforska designprocesser, presentera innovativa, nydanande lösningar och prototyper och för att träffa framtida samarbetspartners, producenter och press.

Programmet kommer att presenteras på https://www.stockholmfurniturefair.se/ inom kort.


Nyhetsarkiv


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!