Alla pratar om NFT –  ta del av det livesända seminariet!

25 maj 2022

Nu kan du ta del av det seminarium som Konstnärernas Riksorganisation, Svenska Tecknare och Svenska Fotografers Förbund arrangerade tillsammans den 24 maj. Temat för seminariet var NFT, Non Fungible Token, med fokus på tekniska, juridiska och kommersiella som särskilt rör dig som arbetar som fotograf, illustratör, grafisk formgivare och konstnär.


Konstnärernas Riksorganisation, Svenska Tecknare och Svenska Fotografers Förbund arrangerade den 24 maj ett seminarium om NFT, Non Fungible Token, för dig som arbetar som fotograf, illustratör, grafisk formgivare och konstnär. 

Under eftermiddagen talade olika företrädare om NFT utifrån flera olika aspekter och frågor som: Hur fungerar NFT tekniskt och praktiskt? Vad är juridiskt viktigt att tänka på? Hur fungerar marknaden? Vilka för- och nackdelar finns med NFT?. 

Missade du seminariet? Eller är det nån del du vill se igen? Då kan du här se inspelningen i efterhand.

Den checklista som presenterades på seminariet kan du ta del av här.


Nyhetsarkiv


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!