Kurs 15 november

Kurs 15 november

16 september 2021

Välkommen till höstens ekonomikurs för bild- och formkonstnärer den 15 november klockan 13-16. Kortkursen är öppen för alla bild- och formkonstnärer och det är gratis att delta. Kursen ges över Zoom och kursdeltagarna kan ställa frågor till kursledarna över chatt.


Tid: 15 november 13.00-16.00
Plats: Youtube seminar

På kursen går vi bland annat igenom olika företagsformer, grundläggande bokföring, moms/skatt, hur du ska hantera din försäljning till eller via galleri och hur du ska beakta momsfrågan i detta sammanhang. Vi går också igenom hur du bokför krisstöd, stipendier och hyresreduktion. 

En kurs du inte får missa!

Kursledarna Tony Papadopoulos & Dimitrios Soulios har lång erfarenhet av bokföring och redovisning inom ideella organisationer och mindre företag inom kultursektorn. 

Kortkursen som ges som ett YouTube-seminarie är öppen för alla bild- och formkonstnärer och det är gratis att delta, men anmälan är bindande.

Anmäl dig här.


Nyhetsarkiv


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!