medlemsforman_telefonradgivning_bild_0.png

Ny tjänst!

1 april 2018

Nu utökar Konstnärernas Riksorganisation möjligheterna till personlig dialog för frågor som gäller ditt arbete med konstnärliga gestaltningsuppdrag. Nu kan du som medlem i Konstnärernas Riksorganisation, utan kostnad, boka tid för samtal med en erfaren kollega.


Tycker du det är krångligt med konstnärliga gestaltningsuppdrag?


Du kan boka tid  för samtal med Magnus Carlén, konstnär med lång erfarenhet som konstkonsult, eller Backa Carin Ivarsdotter, konstnär/konsthantverkare med lång erfarenhet från både små och stora gestaltningsuppdrag.

Sitter du med deklaration, bokslut eller annan ekonomisk fråga som du skulle behöva diskutera med någon ekonom?

 Du kan boka tid för samtal med Tony Papadopoulos som har lång erfarenhet av bokföring och redovisning inom ideella organisationer och mindre företag inom kultursektorn. 

Observera att du måste vara inloggad på medlemssidorna för att kunna boka. Har du glömt login och lösen kan du titta på ditt årsutskick, eller kontakta Eva Skarbäck på kansliet: eva@kro.se


Nyhetsarkiv


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!